Schietsport in Leeuwarden

Ben jij iemand die nooit iets wil missen? Dan is de schietsport zeker iets voor jou! In Leeuwarden bieden we je graag de mogelijkheid om kennis te maken met onze verenging en de sport die we beoefenen.

Kennismaken met Wilehlmina

Om goed kennis te maken met Wilhelmina ben je drie schietavonden van harte welkom, zonder verplichtingen. Zo kun je kennis te maken met onze leden en de schietsport.

Opleiding tot sportschutter

Veiligheid is bij Wilhelmina erg belangrijk. Daarom krijg je een interne opleiding. Naast veilig omgaan met vuurwapens, leer je tijdens deze opleiding ook de correcte houding en maak je kennis met de verschillende disciplines.

De training wordt gegevens door een KNSA-gecertificeerde instructeur. Hij of zij neemt je de eerste weken van je lidmaatschap op sleeptouw, leert je de basis en maakt je wegwijs binnen de vereniging.

Lid worden van SV Wilhelmina

Wat leuk dat je wil aanmelden bij SV Wilhelmina. Iedereen is welkom, we leren je graag kennen.
Om lid te worden van een schietsportvereniging heb je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Deze vraag je aan na je kennismaking. Daarna ga je van start met je opleiding tot sportschutter. Heb je vragen over je lidmaatschap bij Wilhelmina? We vertellen je er graag alles over tijdens een kennismaking, of stuur je vraag op naar onze vereniging.