Schietsportvereniging Wilhelmina

Wekelijks kun je ons op de donderdagmiddag en avond vinden in het Schietsportcentrum Kalverdijkje

Waar gezelligheid voorop staat.

Wilhelmina is een vereniging waar gezelligheid voorop staat. Elke donderdag is voor onze leden een avond om naar uit te kijken. Met ruimt 100 leden is het altijd gezellig op de donderdag.

Onze accommodatie met zijn sfeervolle sportcafé leent zich uitermate voor gezellig napraten onder het genot van een hapje of drankje.

Om ook de spirit van de sport er goed in te houden organiseren we diverse activiteiten. Zo is het mogelijk elke eerste donderdag van de maand mee te schieten in de interne competitie. Je kunt natuurlijk ook mee doen aan officiële schietsport wedstrijden door het hele land.

Naast de wedstrijdactiviteiten worden er onder de leden ook diverse activiteiten ondernomen. Onder andere schietbanen bezoeken, mee te doen aan motor tourtochten of bijvoorbeeld kleiduif schieten.

Jeugdschieten

SV Wilhelmina beschikt als enige vereniging in Leeuwarden over een eigen jeugdafdeling. Vanaf 10 jaar kan je bij ons al de schietsport beoefenen. En dit doen inmiddels al heel wat jongeren.

Hoe ziet een schietmiddag eruit? Onder deskundige begeleiding van trainers word er elke donderdagmiddag met luchtgeweer geoefend. Waarbij de focus ligt op het verbeteren van de techniek, daarnaast is er voldoende ruimte om gezellig met de andere jeugdleden samen te zijn.

De jeugd leden gaan een paar keer per jaar met zijn allen naar een wedstrijd. Naast dat het gezellig is geeft het een goede kans om kennis te maken met andere verenigingen en accommodaties. Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid om individueel mee te doen aan wedstrijden.

Veel Jonge schutters stromen bij het bereiken van 18 jaar door naar de volwassenen op de donderdagavond.

Introductie

Maak vrijblijvend kennis met onze vereniging en de schietsport. Onder begeleiding van een instructeur.

Inclusief drankje, doelkaarten & munitie.

€15 €7,50

Jeugd & studenten

Voor jeugdleden en studenten vragen wij een minimale bijdrage.

Jeugdleden schieten op de donderdagmiddag met luchtwapens. Je kunt al lid worden vanaf 10 jaar.

per maand

Contributie wordt per kwartaal afgeschreven

Al onze volwassen leden schieten op de donderdag avond. Vanaf 19:00 uur.

Het is toegestaan om met lucht en vuurwapens van diverse kalibers te schieten.

per maand

Contributie wordt per kwartaal afgeschreven